Hoppa till textinnehållet

Fördelar med fonder

  • En fond ger dig tillgång till olika värdepapper utan att du behöver köpa dem var för sig.
  • Det är enkelt att månadsspara i fonder.
  • Överlämna ansvaret att välja aktier eller andra värdepapper till en professionell förvaltare.

Oavsett om du sparar till boende, drömresan eller en trygg framtid är det bra att spara i fonder. Välj om du vill spara enkelt och bekvämt, hållbart eller skapa din egna portfölj med flera fonder.

Riskinformation

Vi vill påminna om att historisk avkastning inte garanterar avkastning i framtiden. Värdet på fonder kan både minska och öka och det är inte säkert att du får tillbaka alla pengar som du har satt in.

Vilket fondsparande passar dig?

Jag vill välja mina fonder själv

I fondlistan visas alla fonder du kan köpa via oss. Du kan sortera den efter fondernas avkastning och begränsa listan efter förvaltare, typ av fond, riskklass eller söka på fondens namn.

Jag vill ha ett självgående sparande

Med våra bekväma fondval kan du ägna dig åt annat än att hålla koll på ditt sparande och följa med på marknaderna. Välj hur länge du vill spara och vilken risknivå du vill ha så sköter vi resten.

Jag vill spara hållbart

Intresset för hållbarhet ökar hela tiden och allt fler gör medvetna konsumtionsval. När du fondsparar hållbart väljer du klokt - både för din plånbok och framtiden. Läs mer om hur du hittar hållbara fonder och vårt arbete med hållbarhet.

Fondklassiker presterar i topp

Allemansfond Komplett och Kapitalinvest är två av våra äldsta och största aktiefonder.